Selecteer een pagina

ZONNEPANELEN

Energy@home is er voor iedereen die door middel van betaalbare zonnepanelen flink wil besparen op zijn / haar energierekening. Door het gebruik van de hoogste kwaliteit zonnepanelen en een scherpe prijs bespaart u direct op uw kosten vanaf het moment dat u overstapt op zonne-energie.

Beste zonnepanelen voor hoger rendement

Voor niets gaat de zon op. En deze zonnekracht kunt u omzetten naar schone en duurzame energie. Elke dag weer… Het plaatsen van zonnepanelen is een investering die zich weer terugverdiend. Wanneer u zich gaat verdiepen in zonne energie, zonnepanelen en diens aanbieders, zal u snel ontdekken dat aanschaf prijzen enorm verschillen tussen de aanbieders.

Zonnepanelen zijn een lange termijn aanschaf waar u voor 30 jaar of langer plezier van heeft. Het loont de moeite om u goed te laten voorlichten, zodat u weet wat u in (of eigenlijk op het) huis krijgt. Zeker met zonne energie en zonnepanelen, blijkt helaas in veel gevallen goedkoop duurkoop te zijn. Energy@home legt de focus op kwaliteit en rendement. Wij maken alleen gebruik van de beste zonnepanelen, Europese kwaliteit en garantie, en slimme omvormers die paneel onafhankelijk de meest optimale opbrengst garanderen.

Meten is weten

Bij een installatie van onze slimme zonnepanelen, heeft u ook toegang tot weergave van de realtime prestaties van uw zonnepanelen.
Via PC tablet of smartphone kunt u eenvoudig inloggen, en u kunt zien op elk afzonderlijk paneel wat deze op dat moment opbrengt.

Door het tonen van actuele prestatiegegevens, geeft het monitoringportaal:

  • Volledig overzicht van uw systeemprestaties
  • Automatische meldingen betreffende systeemproblemen
  • Gemakkelijke toegang vanaf computer, smartphone of tablet

Eenvoudig te navigeren monitoringportaal, weergave van prestaties van elk paneel, 25 jaar gratis monitoring basisservice.

Onze Slimme panelen

Energy@home  werkt met slimme zonnepanelen. Dit zijn zonnepanelen die paneel onafhankelijk hun eigen energie opbrengst doorgeven.
Zou bijvoorbeeld 1 paneel in de schaduw staan, tijdelijk door een schoorsteen of boom, heeft dat geen enkele invloed op de opbrengst van uw andere panelen. U bent dus altijd verzekerd van een optimale opbrengst en rendement van al uw panelen.

Traditionele string-opstelling panelen

Een goedkopere methode, die wij vaak aangeboden zien worden bij onze collega’s, zijn de panelen in een string opstelling. Dit kunt u min-of-meer vergelijken met de verlichting in uw kerstboom. De opbrengst van de panelen wordt gelijk getrokken aan het minst presterende paneel. Bij 1 paneel in de schaduw, met bijvoorbeeld 50% opbrengst, zullen alle andere aangesloten panelen ook slechts 50% rendement leveren. Tijdelijke schaduw is nog één ding, maar stelt u het effect voor als 1 van uw 12 panelen defect lijkt te zijn, of structureel minder oplevert….

Ewell

Energy@home werkt samen met Ewell – comfortabel genieten van het leven. Ewell energy & Wellnes bied zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven aan. De specialist met kennis van verschillende soorten panelen en omvormers. Voor zowel persoonlijk klantgericht advies als een zeer concurrerend collectief alternatief.